Στεγνοκαθαριστήρια Πειραιά, Καμίνια, Άγιος Δημήτριος
Τηλ: 210 4182700 | info@marinou.eu
Πειραιάς
Ζαννή 75 και Σαχτούρη
Τηλ: 210 4182700
Καμίνια
Αγίου Ελευθερίου 143
Τηλ: 210 4822244
Αγ. Δημήτριος
Αλ. Ασημακοπούλου 36
Τηλ: 210 9354743

Επί Τόπου bio-Καθαρισμοί

Τα συνεργεία μας αναλαμβάνουν καθαρισμό:

Μοκετών – χαλιών
Τα συνεργεία μας με την μέθοδο ξηρού καθαρισμού προσφέρουν βαθύ καθαρισμό στις μοκέτες απομακρύνοντας βρωμιά λεκέδες και το περιττό χνούδι αφήνοντας τες καθαρές και υγιεινές με ελάχιστο χρόνο στεγνώματος για άμεση χρήση του χώρου . Αυτή η μέθοδος ζωντανεύει τα χρώματα, αφαιρεί τα σημάδια, αναζωογονεί ακόμα και τα πιο επιβαρυμένα σημεία χωρίς καθαριστικά υπολείμματα, λεκέδες ή δυσάρεστες οσμές και είναι ασφαλής για παιδιά και κατοικίδια.

Στρωμάτων
Με τη χρήση ουδέτερων και αντιαλλεργικών υλικών και με τη μέθοδο της κροκίδωσης στο σκούπισμα του στρώματος επιτυγχάνουμε την εξάλειψη και του τελευταίου μικροοργανισμού ενώ με τη χρήση ξηρού αφρού καθαρίζουμε κιτρινίλες, λεκέδες και αίματα αφήνοντας το στρώμα καθαρό και υγιεινό.

Σαλονιών
Εξειδικευμένο καθάρισμα για κάθε τύπο ταπετσαρίας (βαμβακερές, σατέν, αλκαντάρα, δερμάτινα). Άριστο καθάρισμα σε βάθος με χρήση ξηρού αφρού χωρίς να αφήνουν κιτρινίλες, δυσάρεστες οσμές ή νερολεκέδες. Αφήνουμε το σαλόνι σας πεντακάθαρο και στεγνό έτοιμο για χρήση!

Προσφέρουμε λύσεις σε ιδιώτες και σε εταιρείες, μέσω του ταπητοκαθαριστηρίου μας, και της υπηρεσίας εξειδικευμένων λύσεων για επαγγελματίες του κλάδου.